سابقه علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه بیوتکنولوژی

دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق کشور و سومین دانشگاه ایران در سال 1328 تاسیس گردید و با بهره مندی از وجود 805 عضو هیأت علمی متخصص و تعداد 25328 دانشجوی پرتلاش و نخبه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای و دکترای تخصصی توانسته طی چند سال اخیر رتبه اول را در زمینه تعاملات علمی، پژوهشی و فناوری بین المللی در بین دانشگاه های کشور کسب نماید.

از جمله امتیازات منحصر به فرد این دانشگاه می توان به ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی به عنوان دبیر شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا) در شرق کشور و عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو، ارزیابی و صدور تاییدیه علمی اختراع و نیز برگزاری کارگاه ها و دوره‌های آموزش عالی آزاد برای مدیران ارشد و دیگر صاحبان صنعت و خدمات در کالج دانشگاه اشاره کرد.

دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد در افق چشم انداز 10ساله خود در سال 1400 یکی از دو دانشگاه برتر جامع کشور در تولید علم، نظریه ‌پردازی و توسعه فناوری، برخوردار از جایگاه معتبر در بین 10 دانشگاه اول جهان اسلام و در شمار 500 دانشگاه ممتاز جهان  قرار گیرد.

در زیر تعدادی از پایان نامه ها و طرح های پژوهشی انجام گرفته در دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه بیوتکنولوژی قابل دسترسی است.

"پایان نامه ها"

"طرح های پژوهشی"