فرم درخواست عقد قرارداد

به منظور امکان دسترسی بیشتر به تمامی تجهیزات آزمایشگاهی مستقر در آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی و سایر زیرمجموعه های مرکز توسعه فناوری های پیشرفته، دریافت خدمات گسترده تر و بهره مندی مداوم از فضای آزمایشگاهی و میز کار، آزمایشگاه  تحقیق  و  توسعه  فناوری  زیستی آماده عقد قرارداد با کلیه پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه ها، شرکت های مستقر در مراکز رشد و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، مراکز تحقیقاتی و صنعتی کشور، و نیز کلیه موسسات، ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی می باشد.

متقاضیان لازم است فرم زیر را تکمیل نموده و به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. پس از بررسی های لازم و در صورت تایید، مراجعه حضوری جهت عقد قرارداد انجام خواهد گرفت.

Contract Request Form