پرسش های متداول

خدمات آزمایشگاه در چه زمینه هایی است؟

عمده خدمات آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی در زمینه های فناوری زیستی و زیست شناسی سلولی و مولکولی است. همچنین این آزمایشگاه بستر مناسبی جهت انجام مطالعات کشت سلول و بافت، جانورشناسی و گیاه شناسی، بافت شناسی، میکروب شناسی، بیوشیمی، مهندسی ژنتیک، مهندسی شیمی، نانوذرات و مواردی از این دست می باشد.

آیا تخفیفی برای تعرفه استفاده از تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است؟

بله. دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و نیز مراکز رشد و شرکت های مستقر در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد مشمول تخفیف 50% ای در استفاده از تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی می باشند.

آیا امکان استقرار مداوم در محیط آزمایشگاه و بهره مندی از میز و کمد آزمایشگاهی وجود دارد؟

بله. با پرداخت تعرفه مربوط به در اختیار گرفتن میزهای آزمایشگاهی (ماهیانه مبلغ 350 هزار تومان به ازای هر میز) می توان در فضای آزمایشگاه مستقر شد.

آیا آزمایشگاه می تواند اتاقی مستقل را در مجاورت فضای آزمایشگاه در اختیار متقاضیان قرار دهد؟

بله. استفاده از اتاق های داخل فضای مرکز توسعه فناوری های زیستی با پرداخت تعرفه مربوطه امکان پذیر است. همچنین برای شرکت های دانش بنیانی که مرحله رشد را گذرانده اند و در زمینه R&D فعالیت می کنند و نیز محور فعالیتشان مورد تایید مرکز است تخفیف 30% ای در نظر گرفته شده است.

آیا متقاضیان می توانند به طور مستقیم از تجهیزات آزمایشگاهی استفاده نمایند؟

بله. استفاده مستقیم کاربران از بیشتر وسایل و دستگاه های آزمایشگاه و با نظارت کارشناس پژوهشی آزمایشگاه بلامانع است.

آیا می توان طرح های پژوهشی را به طور مشترک با آزمایشگاه تعریف و به انجام رسانید؟

بله. همکاری های مشترک فی ما بین آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی و پژوهشگران حوزه علم و صنعت در قالب پروژه های علمی- تحقیقاتی به شرط مطابقت با اهداف آزمایشگاه و مرکز امکان پذیر می باشد.