مرکز توسعه فناوری های پیشرفته

مرکز توسعه فناوری های پیشرفته در راستای ارتباط بیشتر و موثرتر دانشگاه فردوسی مشهد با واحدها، نهادها و شرکت های حوزه صنعت و تجارت استان خراسان در سال 1395 در فضایی بالغ بر 3000 مترمربع در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد تاسیس گردید.

هدف اصلی این مرکز ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات صنعتی دانشگاه فردوسی مشهد به حوزه صنعت و صنایع وابسته و با نظارت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. در همین راستا، مجموعه آزمایشگاه های مستقر در این مرکز با بهره گیری از نیروی متخصص دانشگاهی و تجهیزات مدرن آزمایشگاهی خدمات گوناگونی را در زمینه های علمی- پژوهشی و تحقیقاتی به ویژه حوزه فناوری زیستی، فناوری نانو، فناوری اطلاعات و الکترونیک ارائه می دهد.