معرفی آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی

آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی به عنوان زیرمجموعه مرکز توسعه فناوری های پیشرفته و با مساحتی بالغ بر 250 مترمربع مستقر در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و در راستای تحقیق، توسعه و دستیابی به فناوری های نوین، خدمات تخصصی گوناگونی را در زمینه های علمی و پژوهشی به کلیه پژوهشگران این دانشگاه و دیگر دانشگاه ها، شرکت های مستقر در مراکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد، مراکز تحقیقاتی و صنعتی کشور و نیز کلیه موسسات، ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی ارائه می نماید. همچنین این آزمایشگاه آماده عقد قرارداد با دیگر متقاضیان و شرکت ها با در اختیار قرار دادن فضای آزمایشگاهی و میز کار می باشد.

ارائه خدمات به اساتید و دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و نیز مراکز رشد مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد همراه با 50% تخفیف می باشد.