همکاری با ما

آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی با مشارکت مرکز توسعه فناوری های پیشرفته، شبکه آزمایشگاهی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، به منظور فراهم آوردن بستری جهت استفاده مشترک و بهینه از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی، توسعه محصولات و ارائه خدمات تخصصی، آماده همکاری با واحدهای درون سازمانی و برون سازمانی یه شرح زیر می باشد:

1- تعاملات درون سازمانی با:

•     کلیه دانشگاهیان و پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه ها
  •     شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد
  •     پارک های علم و فناوری
  •     تعامل با کنشگران فعال در داخل شبکه آزمایشگاهی
  •     اشخاص، سازمان ها و شرکت های دولتی و یا خصوصی داخل دانشگاه فردوسی مشهد

2- تعاملات برون سازمانی با:

•     واحدهای دانشگاهی (دانشکده های داروسازی، دندان پزشکی، پزشکی، پیراپزشکی، طب اسلامی، علوم پایه، علوم تغذیه، گیاهپزشکی، گروه های شیمی، بیوشیمی، زیست شناسی، جانورشناسی و گیاه شناسی، پژوهشکده ها و مراکز پژوهشی)
  •     مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی (موسسات تحقیقاتی، مراکز ناباروری، آزمایشگاه های تشخیص طبی و ایمونولوژی، مراکز رشد فعال در زمینه بیوتکنولوژی دارویی و فرآورده های دارویی، شرکت های داروسازی و تولیدکننده کیت های تشخیصی، بانک های سلولی، آزمایشگاه های بیوتکنولوژی کشاورزی، شرکت های آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه های میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی میکروبی، مهندسی بافت و مهندسی پزشکی و ...) و صنعتی (واحدهای تولید کننده تجهیزات و مواد پزشکی، صنایع داروسازی، شرکت های تولیدکننده مواد اولیه دارویی و بهداشتی، واحدهای تولید کننده مواد خوراکی، کشتارگاه ها، واحدهای تولید کننده خوراک دام و طیور و آبزیان، ...)
  •     مراکز درمانی، کلینیک ها و بیمارستان ها (کلینیک های پرتوتراپی و رادیودرمانی، کلینیک های دامپزشکی، مراکز عفونی و بخش های تحقیقات سرطان بیمارستان ها)
  •     اشخاص، سازمان ها، موسسات، شرکت ها، ادارات و نهادهای دولتی و یا خصوصی (شرکت های دارویی و داروپخش، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، شیلات، واحدهای R&D، و ...)
  •     بازارهای هدف متفرقه

به منظور کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید: