درخواست ارائه خدمات آزمایشگاهی و انجام تحقیقات پژوهشی

به منظور امکان دسترسی بیشتر به تمامی تجهیزات آزمایشگاهی مستقر در آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی و سایر زیرمجموعه های مرکز توسعه فناوری های پیشرفته، دریافت خدمات گسترده تر و بهره مندی مداوم از فضای آزمایشگاهی و میز کار، آزمایشگاه  تحقیق  و  توسعه  فناوری  زیستی آماده عقد قرارداد با کلیه پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر دانشگاه ها، شرکت های مستقر در مراکز رشد و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، مراکز تحقیقاتی و صنعتی کشور، و نیز کلیه موسسات، ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی می باشد.

جهت عقد قرارداد لازم است متقاضیان "فرم درخواست عقد قرارداد" و "فرم طرح های پژوهشی" را از منوی "فرم ها" دانلود و پس از تکمیل به همراه رزومه خود/ شرکت به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

پس از بررسی های لازم و در صورت تایید، هماهنگی جهت مراجعه حضوری و عقد قرارداد (استفاده از تجهیزات، میز و یا هر دو) انجام خواهد گرفت. خواهشمند است جهت عقد قرارداد موارد زیر را ارائه نمایید:

Contract for equipment

Contract for bench